Antifascista Siempre

Fascisme is als onkruid: het probeert steeds weer de kop op te steken. Informatie doorgeven kan met het invulveld na 'Geef een reactie' onderaan elk artikel. Uw informatie verschijnt niet online. Wij nemen contact met u op en bespreken wat ermee te doen, desgevallend aan te vullen met documenten en/of illustraties.

Antifascista Siempre

Antifascista Siempre is een kleinzoon van AFF/Verzet, de blog van het Anti-Fascistisch Front (AFF) die online was van 2005 tot 2016. Problemen met de auteursrechten voor de gebruikte foto’s dwongen de initiatiefnemers om te stoppen met hun blog. De bij AFF/Verzet gepubliceerde teksten kan je hier terugvinden.

Vervolgens werd overgestapt naar Facebook, met een Open Facebookpagina die nog altijd online is. Vintage AFF-artikels werden evenwel meer dan eens door Facebook Inc. verwijderd… terwijl post van neonazi’s die we aanklaagden online bleef bij Facebook.

Vandaar nu een derde initiatief: Antifascista Siempre, met in de url (https://affverzet.wordpress.com) een verwijzing naar AFF/Verzet. Omdat we blijven strijden tegen (extreem)rechts en erger.

%d bloggers liken dit: