Naar het einde van het jaar toe worden de winkelstraten overspoeld door honderdduizenden mensen wanhopig op zoek naar nog een cadeautje voor manlief, schoonmoeder, zoon, vriendin en noem maar op. Waarom het moeilijk maken als het eenvoudig ook kan?

Wie wil niet dagelijks diepgravende journalistiek op zijn/haar beeldscherm zien verschijnen? Wie journalisten laat schaduwen, heeft iets te verbergen zo bleek deze week. En ja, voor 60.000 euro privédetectives inhuren om journalisten te schaduwen, voor 350.000 euro schadeclaims tegen jou ingediend krijgen… het is wat onze collega’s van Apache overkomt.

Maar ook zonder de Land Invest-artikels blijft Apache een nieuwssite om te volgen. Van verhalen over een Vlaams Belang-kandidaat die veroordeeld werd voor racisme over de Koninklijke Schenking die haar label van duurzaam bosbeheer verliest tot de debatten bij Café Apache, er is altijd wel een goede reden om naar Apache te surfen.

Apache, 13 december 2019 (foto helemaal bovenaan © cc. Pixabay).

Je kan natuurlijk je geliefde ineens een jaarabonnement op Apache cadeau doen, maar je kan ook mensen goesting doen krijgen in Apache door hen drie maanden lang toegang te geven tot alle Apache-artikels.

Antifascista Siempre geeft een gratis abonnement voor drie maanden cadeau aan de eerste tien mensen die hieronder hun naam en adres achterlaten. Voorwaarde is wel dat de gelukkige, die vervolgens de unieke code voor toegang tot de Apache-artikels krijgt, nog niet eerder toegang had tot de Apache-artikels die je enkel als abonnee kan lezen.

Geef je voornaam en familienaam, je post- en e-mailadres in de ‘Geef een reactie’-module hieronder, en schrijf ook waarom je X of Y zo’n Apache-proefabonnement wil cadeau doen. Je naam en andere gegevens worden niet gepubliceerd, maar belanden zo in de mailbox van de beheerder van deze blog die vervolgens voor het nodige zorgt.